Tips til den beste sminken noensinne!

Reklame | CAIA cosmetics

Hei jeg stikker innom ei lita tur til jeg!

Dere har sikkert prøvd mange sminke merker selv der ute men jeg vil uansett dele min erfaring med det jeg syntes er det beste pr nå:)

For en stund siden bestilte jeg CAIA sin makeup og jeg sverger til dette merke, Nå ha jeg palett med øyenskygge og det er vel den første skyggen som kan blendes godt nok ut og som er fast nok føler jeg i konsistensen. Jeg bruker denne hver dag å den sitter så godt og masse fine farger.

Så er det leppestiftene, di er vel noe av det beste jeg har prøvd av leppestifter, sitter godt å di blir ikke for tørre etter å ha gått med dem en stund, å utvalget av farger er rå bra:) Til dette bruker jeg alltid lipliner denne er også utrolig god..

Vi skal over på foundation, altså her kommer det jeg liker best av alt. På min hudtone bestilte jeg 2N lys med varm undertone trur denne her funker på di fleste med lys hud den er ikke gul den sklir dirkete inn i fargen på min hud hvertfall..

Etter mange år som jeg både har prøvd sminke og ikke minst jobbet med det så er det vel ingenting som kan måles med dette her, sjekk ut CAIA Cosmetics og ikke minst våre alles kjære Eveline Karlsen, På hennes YouTube konto florerer det at gode tips hun er helt Råå på dette her.. 

 

Jeg skal legge ut en sminke video om ikke så lenge jeg bare venter på kamera!!

 

Takk takk som stakk innom:)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg