Ting jeg har lært meg!

Hei venner kjente og ukjente 🙂

Ja så satt man her igjen da, jeg er i karantene akkurat nå rett og slett fordi jeg har hatt vond hals å er testet for korona det er nok ikke noe men alltid greit å sjekke uansett. Så får sikkert svar ganske fort nå da!

Jeg har aldri vært veldig selvhøytidelig, det har tatt meg tid eller ja flere år å egentlig bli kjent med hvem jeg er. Det høres kanskje rart ut at jeg i egen person ikke har kjent meg selv så godt. 

Men jo tryggere man blir på egen mestring og ikke minst at man blir eldre og føler mer selvsikkerhet så  har jeg lært at jeg klarer mer enn hva jeg selv tror, sikkert mange som kjenner seg igjen i dette å spesielt vi jenter da. Til tider så har jeg følt at livet er et rot, ikke har jeg hus ikke bil ikke lappen osv. jeg har jo et sted og bo en fin stor leilighet under hos et vennepar, jeg må si at jeg er fornøyd med det. 

Så lett er det ikke å skaffe seg egen bolig eller hva det enn måtte være når enn er alene med 2 barn, men hør nå her jeg kan fikse alt men ting vil ta tid, samme som dere der ute i samme situasjon, det skal mye jobbing til men til slutt vil det gå, å det er på ingen måte noen som kan fortelle meg at det er dårlig og ikke eie noe ennå. 

Jeg har lært så mye på disse årene jeg har levd, etter å ha kommet fra en helt normal familie og en utrolig fin barndom så er jeg overlykkelig for di jeg har som står meg nært, familien min setter jeg høyere enn noe annet. Uten disse ville jeg aldri aldri klart hverken jobb eller utdannelse, Mamma og Pappa er mine 2 klipper i livet også for barna mine det fins ingen der ute som kan måles med di 2.

 

 Å jeg må få nevne min fine gode tante, ikke bare ei tante men også en bestevenn av egen klasse. Er det ei som har lært meg hva selvtillit er samme hva er det vel henne på et helt annet nivå enn noen andre, hun er også en av dem som hjelper meg med alt, samme som mamma og pappa jeg får aldri nei fra noen av dem samme hva det er. Har også ei tante til som er super skjønn å som jeg er så glad i. 

 

En bestemor og en bestefar. Som dere vet så er min bestefar en fin skinnende stjerne der oppe på himmelen, men min bestemor lever og hun er kjernen i familien som jeg kaller henne. Er det noen som jeg kan kalle en dame med stor D er det virkelig henne, helt super og jeg skal love dere det her ute at snakker vi fin barndom så har hvertfall disse 3 søstrene hatt det helt sjukt fint i barndommen med disse fine gode foreldrene. 

 

En lillebror, han er tidenes beste kompis og bror kunne ikke ønsket noe annet. Nå er jeg jo 9 år eldre enn han så her er det jo jeg som har vært hans lille lærer oppigjennom, på bare godt, håper jeg. Som søsken flest har vi kranglet og slåss men det var før i tiden, hehe.. Veldig veldig glad i han.. 

Vi er en god gjeng og det er mange jeg kan nevne, men det jeg har lært av alle disse er kun gode fine ting, lære hva livet er det kommer jo fra min egen mor å far. Så her står jeg stolt som et støkke brød for familien min å alt di har lært meg. Man skal alltid alltid være tilstede for hverandre samme hva, å uansett hva jeg har gått igjennom i livet så har jeg alltid mange hender som strekker seg frem og hjelper meg. 

Den jeg er i dag er den jeg ønsker være resten av livet, tilogmed om 30 år å jeg har drømmer for fremtiden og nr 1 skaffe meg leilighet for meg å kidsa det vile vært enormt stort for meg… 

VI LÆRER SÅ LENGE VI LEVER DERE, jeg har lært så mye fint så mye bra å ikke minst hva familie betyr..

 

 

ha en fin dag videre 

klem fra meg 😉 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg