Tilbake til år 2020, da oppdaget jeg noe..

Hei og god kveld!

Februar 2020, da kom jeg fra utsiden og inn. Inn i en ny jobb jeg aldri kunne tenkt meg egentlig men jeg ville prøve, kanskje jeg hadde det i meg. Det tok ikke lang tid føre jeg merket at her hører jeg til. Året gikk og jeg blei gradvis mer og mer trygg i mitt arbeid, så bestemte jeg meg for å søke meg inn på skolen å ta videre utdanning innenfor lindrende enhet. Grunnen til det var rett og slett fordi det du skal gi av omsorg, trygghet og ikke minst sørge for at den som ligger for døden har det bra satt i meg som at jeg skulle gjort dette i mange mange år fra tidligere.

Jeg kjente også fort at det å passe på eldre mennesker ga meg så mye glede, nå er det jo en stor forskjell på det med å jobbe på en lindrene enhet enn det er å jobbe på en vanlig institusjon.. Tro meg det gleder meg når jeg vet at folk har det bra, jeg tar aldri meg selv i første rekke uansett, hverken hjemme eller på jobb så er det alltid lettere å hjelpe andre enn seg selv.

Her fant jeg min evne til å klare lære godt nok, jeg er ikke noe skolelys men dette her vil jeg klare nettop fordi jeg er så opptatt av faget, faglig forsvarlighet å alt som hører med i denne jobben. Jeg trodde faktisk ikke at dette var noe for meg men det var det og det har gitt meg så mye, jeg selv personlig har nok også fått et nytt å bedre syn på livet å at det er skjørt ja det er det, lev nå ikke vent å ikke angre på ting du kanskje har gjort eller ikke gjort. Det vil komme en dag du selv sitter å har blitt gammel da er det kjedelig å hele tiden tenke på ting du ikke burde gjort fremfor å tenke på det fine gode liv du egentlig har hatt;)

 

Ta vare på deg selv og di rundt deg❤

Til ettertanke det er alltid en vei for alle, uansett hvordan du velger å leve ditt liv. 

Om du ikke vet hva du vil drive med videre i livet så prøv noe du aldri kunne se for deg, mulighetene er store for at du vil trives med dette. Du vet ikke føre du har prøvd!❤

 

Ha en fin kveld;)

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg