Mine fine gode venner, Tattoer, og Tenåring:)

God Fredag mine kjære:)

Idag starter dagen med gratulerer med dagen og gaver på senga til junior som blir hele 13 år, asså fy fader jeg har en 13 åring det er sinnsykt. Jeg blir redd for nå blir jeg å eldre, hehe men det er deilig å da. Gutten sendes på skolen med nye klær å capsen på snei og klar for pappa helg, jeg skal jobbe og ordne nye spisestua. 

 

Dette innlegget er relatert til mine gode fine venner der ute som alltid er her samme hva samme når, jeg har ei venninne som jeg har hatt i tja 28 år nå hun er jo en av dem fra barneskolen å vi holder sammen. Tror faktisk ikke vi har krangla en gang oss i mellom men jeg husker godt vi reiv av håret på ei annen venninne, hehe;) Altså der skal vi langt tilbake i tid. K og hennes mann er også faddere til mine 2 og jeg det samme til jenta dems:) jeg er bare så glad i denne lille familien er det noen som betyr mest her så er det di:) 

Så er det en god gjeng her da med resten av dere, skikkelig gode venner både nye som gamle som jeg har fått igjennom jobb blant annet.. Så er jeg jo skikkelig glad i Talla da hun inspirerer meg veldig med sin personlighet og ikke minst sin kunst. Altså hun er verdens søteste menneske, myk og god å tro meg det fins kun en av Talla:)) Dette er sjelen som har begynt å tatovere meg og har tatovert di ferskeste tattoene mine. Jeg tror det er umulig og bli venn med talla uten å ta ei tatt eller 2, hu er sjukt  dyktig i jobben sin det skal sies. Ikke at jeg oppfordrer folk til å tatovere seg for det skal være godt gjennomtenkt, men jeg personlig er en sånn person som digger det og sorry mamma å pappa men det er nok ikke slutt. helt ennå, hehe.. Dette har lissom blitt en del av personligheten min, alt jeg har er tenkt over lenge lenge føre jeg har latt meg tatovere. Så husk det da folkens at dette skal du ha i evig tid. Men det er jæskla kult tenk når min generasjon havner på sykehjem, hehe da tipper jeg det er krise om du ikke har en eneste tatto. 

 

Nei vi snakkes da folkens takk som er innom å leser hver enste dag;) setter stor pris på det å dere er sjukt gode på blogg alle mann..

klem jeanettehp:))) 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg