Korona og ettertanke!

Hei og god kveld..

Innimellom så har jeg mye på hjertet å idag var en sånn dag! Jeg tenker når jeg ser smittetallene øker igjen etter regjeringen velger åpne etter påske at, Hvorfor i alle dager kunne vi ikke venta litt til da altså jeg blir gæren snart. og jeg er nok ikke den eneste..

Ikke velg å dra på ting du ikke må, det er lissom en hel verden her som er berørt av dette.. Selvom ting åpner igjen betyr ikke det at pandemien er vekk for den er jo tross alt ikke det. 

Noe i meg sier at hva fader er det som er så viktig med den festen? eller di sammenkomstene? Joda jeg forstår noe å det er den sosiale biten, spes for disse som alt er ensomme fra før eller di med dårlig helsetilstand fra før som det er ekstra ekstremt for. 

Jeg sliter selv jeg asså så ikke misforstå men jeg velger vente nettop fordi at jeg tar hensyn til folk flest og ikke minst min egen familie, jeg kan ikke miste noen å ikke at det må skje pga en fest men hva om? 

Kunne vi ikke bare holdt stengt ei beite til da, uff ja vet alle arbeidsplassene som kanskje har gått tapt og må gå tapt her meeeen hva med alle menneskene som går tapt av dette her å som blir rammet av det.. Alt er egentlig for mye og sette seg inn i, for alt blir ikke 100 prosent korrekt uansett hva å hvordan vi gjør dette her, neste er å få vaksinert alle å det tar også tid, gud hjelpes for en jobb men det blir gjort.. 

Bare ei lita ettertanke, jeg skal ikke være den som smitter noen fordi min uforsiktighet tok over.. fysjameg nei, det er ting man ikke kan noe for også så ikke misforstå men det er faktisk ikke kult å ha smitta hele familien eller hele jobben pga en lita fest eller hva det nå enn er fordi vi bare ville..

 Å en ting til min test var okei så endelig kan jeg på jobb igjen og jeg som jobber så tett på mennesker ser hvor skjørt det kan være så pass på alle sammen:) alt blir snart bra..

Håper alle dere der ute har det fint ikveld, jeg leser så mange fine blogger her som inspirerer meg enormt mye. I helgen starter jeg vlogge kamera så håper dere som alt følger med her følger med videre på dette:) Kan jo hende det blir bra i hvertfall så har jeg en god del ideer på lur, bare håper di blir som jeg tenker..

KLem klem 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg