Kjære lesere! Helgen min og kanskje noe spennende.

āHei og hopp kjære dere! Endelig er jeg her igjen jeg har vært litt av rett og slett, mye jobb og litt annet som har stått i veien for skriving..

Yes på fredag fikk jeg rett og slett mitt første samarbeid så gleder meg til dette kommer i posten så skal jeg vise dere hva dette er, håper det kanskje er litt kult da siden det snart er sommer å sol😎🥰 Jeg har jo laget denne Instagram kontoen, det går trått men jeg legger is i magen og kjører på videre😊 Jeg har som sagt jobbet hver dag hele helgen og periodevis ikke vært helt i slag heller, at jeg trekker meg litt tilbake er heller ikke uvanlig men det er bra med meg. Bare ikke hatt det lille ekstra i disse dager, å kanskje dette også gir meg litt skrive sperre..

 

Jeg har jo så mye og gi men det er jo sånn at jeg kan ikke gi alt på en å samme tid, faktisk så planlegger jeg fra dag til dag hva jeg skal skrive om å hva slags bilder som skal ut osv, dere vet jo dette her! Når det er sagt så trives jeg godt med dette å jeg digger gode fine bloggere som alltid alltid klarer levere bra resultater. For meg så er det ikke vits å skrive bare for å skrive det vil ikke gi noe egentlig så derfor ei lita pause.

Jeg har fortsatt spørsmål fra lesere som jeg nå skal gå igjennom, hvert enkelt av dem blir et nytt innlegg!

Alt av bilder📸 blir lagt ut på instagram konto: holmberg1010 følg gjerne med der også.

 

Her idag er det hjemme skole og det er krise i Grenland om dagen med tanke på smitte, jeg kjenner at det snart går på helsa løs.. Faktisk så er det sjukt slitsomt dette her og den tiden vi er inne i, men hva hjelper vel det.. Ingenting vi må bare holde ut og gjøre så godt vi kan!

Håper dere der ute har det bra:)

Så snakkes vi hvert øyeblikk!‼️

 

Klem klem❤

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg