Jeg er sterkere enn noen gang:)

Hei folkens:)) 

Hvis du føler deg nedfor og helt alene, å ikke vet hvor du skal gå så husk at du er sterkere enn som så.. Når du er lei deg, sint eller såra reis deg opp å finn din indre styrke for det ligger masse der som du ikke har hentet frem.

Din verste fiende er nemlig deg selv, ingen kan fortelle deg at du er for svak å ingen kan mene noe om deg som ikke er reelt. Kun du, har ansvar for eget liv. Tøffe tider har alle stått i å om disse tidene har vært skikkelig ille men du har klart hente deg inn igjen vet du hva jeg mener når jeg sier det som ikke dreper deg gjør deg sterkere..

Jeg er så jæskla stolt her jeg står nå, sterkere enn noen gang og det er sjukt deilig og føle seg som sin egen, når man har vært så kjørt så kan det nemlig bli så ille at det kjennes som noen andre styrer kroppen din.. Man er i en slags sjuk verden, det er mange som er det så mitt budskap idag er. Det finnes så mye mer krefter enn du aner så hent dem frem å vær stolt… Å husk du kan se svak ut fra utsiden men du er alltid sterk innenifra..

 

Klem:)) 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg