Har folk mista ørene sine?! skjerpings!! vi orker snart ikke mer noen av oss

Hei og god ettermiddag! kjære alle sammen, ja vi står i det igjen 17 mai er like om hjørnet og igjen dette året blei det avlyst.. Det er mye tanker rundt dette, javel så er det bare en dag med en dato. Så da spør jeg, har folk mista ørene sine?? altså man kan forstå at russen og den yngre garde kanskje prøver seg på en fest selvom regjeringen fraråder dette.. En russetid får man oppleve engang i  løpet av livet, klart at det er grusomt trist.. Men jeg forstår ikke at voksne mennesker gir så faen, fester og henger rundt som sånne tullinger og tror inni sitt hode at det ikke vil ramme dem? Jeg sier tro om igjen, det er ikke sånn det funker….

Har dere noensinne tenkt på di som er hardt rammet av pandemien? det du og jeg ikke ser det skal jeg love deg er verre enn du tror.. 

For å få dette bort så må det både dugnad, ned stening å vaksiner til, man kan jo stusse over hvorfor ting tar så tid også med denne vaksinasjonen, men her står vi over noe som ikke er godt nok prøvd ut i første omgang. Hvem målgruppe skal ha den eller en annen vaksine feks, altså det er langt arbeid dette er ikke gjort på en dag. Så er det også folk som dør rundt oss, hvordan klarer folk da å tenke på fest eller ja noe i den duren? jeg blir såpass oppslukt av alt dette her at jeg tenker jeg blir hjemme en stund til, til dette er over! Tenker på di stakkars folka overalt som mister sine nære og kjære også, grusomt.. Jeg sier ikke at alle går under samme kam for sånn er det ikke, di fleste er jo flinke men Jeg ser så mange som gir så faen i aviser osv å jeg orker ikke se på det, fordi det rammer så mange tusen mennesker, det er ikke bare deg i verden her det er flere!!! Vi har pr nå ikke bare ansvar for oss selv vi har også et ansvar ovenfor sidemann. 

Frem til vi er i en god sone i denne pandemien så tenk på konsekvensene en lita fest kan få, fysjameg!!!

Kjære russ 2021 beklager men det blei ingen feiring i år, det er bedre det enn å bli dau sjuk eller forårsake at andre blir det!! 

 

Tusen takk som stakk innom idag å leste og takk til dere som leser her hver dag:)

 

klem klem å husk alt vil bli bra

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg