en tatto av verdifull betydning!

Hei kjære lesere. Her kommer fortellingen bak denne tattoen. jo jeg kan starte med at det er min kjære bestefar. Her må jeg trekke pusten dypt❤  Ikke bare var han det han var så mye mer for så mange der ute. En gledesspreder med både sin musikk å ikke minst sitt  gode humør, alltid uansett hva å når ga han varme smil og gode klemmer.

🤍🖤🤍🖤🤍

for å starte litt forfra så begynte han på 1950 tallet og spille å synge i danseorkester som hadde navn som. Swingkvartetten, Bellevue band, Roy Ronalds og excelsior band. Ja så vet jeg da at det stoppet litt opp pga hans sceneskrekk i mange år.

Dette slapp selvsagt opp etterhvert da han fikk sin første platekontrakt i 1996, en eldre mann der altså som fikk et gjennomslag, helt fantastisk spør du meg. Hans utgivelser av plater gikk hurtig etterhverandre å til sammen ga han ut hele 20 album, alle disse hadde tittelen Ronald med nummer på alle. Han gikk under kategorien musikk for godt voksne. åhh så husker jeg så god hans sist plate altså nr 20 som han så fint kalte Ronald 20 og takk for meg. Det gir hvertfall meg en klump i halsen å skrive om akkurat dette her fordi jeg er så stolt…  Jeg fikk også være med på noe av hans arbeid som ligger ute på YouTube.

Han spilte overalt for alle slags mennekser, både gamle som unge vil jeg si, det er ingen som kan si noe på det at låtene hans også blei spilt blandt di litt yngre som også likte sangene hans. Det var ofte at folk kom til meg å sa å igår spilte gutta Eidangerfjorden. Jeg glemmer aldri å det var alltid så gøy å fortelle han dette. Klart man syntes det er gøy. Han fikk også mange priser oppigjennom som var vel fortjent❣

Så jeg tenkte på denne tattoen i mange år nettopp fordi han var så mye mer enn bare Bestefar, å med det kuleste bildet bestemte jeg meg litt føre han døde at nå er tiden inne for å gjøre dette, dessverre rakk jeg aldri vise han det men jeg er ganske sikker på at han hadde likt det veldig godt❣🥰🌺

Jeg var også veldig heldig da jeg fikk synge i hans fantastisk fine begravelse, dette var vel første gang jeg sang foran så mange mennesker, wow tenkte jeg hvordan skal jeg klare, med tårer som presser på å alt var det ikke lett men jeg gjennomførte for han å dette skulle bli min siste hilsen til den fineste i verden.

 

Jeg håper han ville vært stolt av meg nå da, når jeg drar med meg pappan min rundt og synger låter, i alle slags sjangere, så tusen takk kjære bestefar for alt du lærte meg å ikke minst for det jeg setter høyest mange hundre tusen gode minner.

Han gikk bort den 20-11-2018

Repost.

klem klem

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg