En hvit engel!

Hei folkens og dette er lenge siden nå! Jeg har tidevis ikke vært helt i slag og kroppen jobber mot meg, jeg sover mellom slaga og har lite krefter. Jeg kan ikke helt forklare hva det er men jeg er nok litt sliten bare.. Nå følte jeg tiden var inne for et nytt innlegg, å denne gangen er det om veien til å bli en hvit engel, altså sykepleier. Yes jeg kom inn på skolen noe jeg trodde jeg aldri ville klare, jeg har vært rævva dårlig på skolen helt til jeg banka inn en 5 på matte eksamen. Altså fy fader, så her står det på vilje og hva man ønsker.

Jeg er genuint opptatt av mennesker og di rundt meg, Så det og skulle hjelpe og være tilstede på et helt nytt nivå i livet enn det jeg vant med blir en stor glede for meg.. Må jo si det at jeg har fått god medfart der jeg alt jobber nå, fine gode kollegaer og ikke minst ei veldig spesiell dame, min gode venn eller mor som jeg kaller henne, hun har medfart på 30 år pluss pluss og jeg har lært så mye av henne. At man sitter på erfaringer trenger ikke bare være innenfor jobb men det er jo livet generelt og ja noen har opplevd mer enn andre som gjør at man sitter på mer og det på godt og vondt❤

Så vil jeg takke alle som henger med meg på dette her og gjør dette mulig, å hvor jeg til slutt havner hen det vet jeg ikke men tipper det at jeg dras imot sykehuset å håpe på en god jobb der. Å når det skal sies så tok det meg mange år dette her og finne ut hva jeg skulle bli, sykepleier var aldri i mine tanker føre jeg startet i denne jobben jeg har nå, merket fort det at her ønsket jeg mer kunnskap om ikke bare litt men alt. Eldre omsorgen ga meg denne starten faktisk, det å kunne se hva sykdommer og alderdom gjør ga meg klump i halsen men det har også gitt meg mye latter, smil gode klemmer og mange mange koselige stunder. Jeg er jo en av dem som ønsker ta med meg pasienter hjem men ja du vet det ville jo ikke gått, hehe.. Så dette er starten på en ny epoke, så imens jeg studerer vil jeg fortsatt beholde min gode jobb der jeg har relasjoner og mangfold med gode venner både unge som gamle!!

 

Lev nå ikke glem at det aldri er for seint og gjøre noe du har lyst til!

Tusen takk:)

klem

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg