Det er så sjukt, blir litt rørt jeg!

Hei folkens! Fy faaaader asså jeg er så glad å så rørt for alle dere som er innom her å leser. Bare fra i går til idag, det her setter jeg så stor pris på fy søren tusen tusen takk!

Dagen idag starter med en god frokost ja egg og bacon blei det, helt nydelig. Så ha jeg en del prosjekter på gang, her inne så bare gled dere..

Så tenker jeg at det er fint å bruke kommentar feltet hvis du lurer på noe eller om du vil jeg skal skrive om noe osv. Jeg får masse epost etter minibloggen så jeg tenker nå at det er greit å bruke siden her. Jeg vil også svare på epost selvfølgelig men det er mye bedre oversikt her da 🙂 

Heter det epost? hehe asså eller er det ikke Mail 🙂 jaja det går vel for det samme! Litt ør er det lov å være nå vel.. Videre idag så skal jeg rett og slett bruke min tid på nye innlegg og bilder. Det ligger mye arbeid bak en blogg bare det og finne god nok overskrift tar tid men jeg digger det 🙂 Og jeg vil gjerne levere godt innhold så da setter jeg igang og jeg ønsker alle nye velkommen og tusen tusen takk for delinger og ikke minst lesere:)

Forresten jeg har lyst å reise på shopping jeg kjøpe nye klær, Vi får se hva som skjer isåfall så tar jeg dere med på alt av innkjøp og hvor jeg handler! 

Bare elsker svart hvitt🖤🤍

 

Venter på noe skikkelig kult som kommer i posten også en av dagene kom jeg på nå!

See you!!

 

Klem fra meg

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg