Dagens vinkler;)

Hei hei:) 

Jeg bare elsker følelsen nå, kroppen kjennes så god å jeg er full av energi. Dagen min nå har rett og slett gått til å surre rundt i leiligheten, prøve fine gode vinkler og hva som er best for bildene mine osv, hehe ja jeg brukte faktisk en stol en kjele og en klut for å komme i riktig posisjon. Jeg er rett og slett ikke god på sånt men uansett jeg får lære dette også, jeg har spurt broren min om han gidder hjelpe meg litt med ting han er helt rå på IT osv.. Meeen idag var han mer opptatt av en nyåpnet kebabsjappe der di solgte kebab til 20 kr, så kanskje han kan komme til uka da. 

Så mens jeg sitter med alt dette her å egentlig er litt gira på kebab selv så får jeg ta til takke med en is på brygga i Brevik med ei kollega føre vi stikker på jobb. Jeg har foresten en fantastisk jobb i helsevesenet:) 

 jeg ordnet meg litt ekstra idag by the Way, sånn er det på disse gode dagene. Det er sikkert flere som kjenner seg igjen:) 

Om dere lurer på tattoen av han kjekke mannen der så skal jeg fortelle dere hvem det er å hvorfor han fikk hele min høyre arm, han betydde alt for meg. 

korregering fra det siste blogginnlegget jeg bor ikke hjemme hos mamma asså, jeg bor rett å slett i min egen leilighet med mine 2 fine små troll:) 

Ha det fint da folkens fleisen min kommer igjen snart:)) 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg