en tatto av verdifull betydning!

Hei kjære lesere. Her kommer fortellingen bak denne tattoen. jo jeg kan starte med at det er min kjære bestefar. Her må jeg trekke pusten dypt❤  Ikke bare var han det han var så mye mer for så mange der ute. En gledesspreder med både sin musikk å ikke minst sitt  gode humør, alltid uansett hva å når ga han varme smil og gode klemmer.

🤍🖤🤍🖤🤍

for å starte litt forfra så begynte han på 1950 tallet og spille å synge i danseorkester som hadde navn som. Swingkvartetten, Bellevue band, Roy Ronalds og excelsior band. Ja så vet jeg da at det stoppet litt opp pga hans sceneskrekk i mange år.

Dette slapp selvsagt opp etterhvert da han fikk sin første platekontrakt i 1996, en eldre mann der altså som fikk et gjennomslag, helt fantastisk spør du meg. Hans utgivelser av plater gikk hurtig etterhverandre å til sammen ga han ut hele 20 album, alle disse hadde tittelen Ronald med nummer på alle. Han gikk under kategorien musikk for godt voksne. åhh så husker jeg så god hans sist plate altså nr 20 som han så fint kalte Ronald 20 og takk for meg. Det gir hvertfall meg en klump i halsen å skrive om akkurat dette her fordi jeg er så stolt…  Jeg fikk også være med på noe av hans arbeid som ligger ute på YouTube.

Han spilte overalt for alle slags mennekser, både gamle som unge vil jeg si, det er ingen som kan si noe på det at låtene hans også blei spilt blandt di litt yngre som også likte sangene hans. Det var ofte at folk kom til meg å sa å igår spilte gutta Eidangerfjorden. Jeg glemmer aldri å det var alltid så gøy å fortelle han dette. Klart man syntes det er gøy. Han fikk også mange priser oppigjennom som var vel fortjent❣

Så jeg tenkte på denne tattoen i mange år nettopp fordi han var så mye mer enn bare Bestefar, å med det kuleste bildet bestemte jeg meg litt føre han døde at nå er tiden inne for å gjøre dette, dessverre rakk jeg aldri vise han det men jeg er ganske sikker på at han hadde likt det veldig godt❣🥰🌺

Jeg var også veldig heldig da jeg fikk synge i hans fantastisk fine begravelse, dette var vel første gang jeg sang foran så mange mennesker, wow tenkte jeg hvordan skal jeg klare, med tårer som presser på å alt var det ikke lett men jeg gjennomførte for han å dette skulle bli min siste hilsen til den fineste i verden.

 

Jeg håper han ville vært stolt av meg nå da, når jeg drar med meg pappan min rundt og synger låter, i alle slags sjangere, så tusen takk kjære bestefar for alt du lærte meg å ikke minst for det jeg setter høyest mange hundre tusen gode minner.

Han gikk bort den 20-11-2018

Repost.

klem klem

Instagram og fotoshoot!!

Hei hei alle sammen! Da er jeg igang med oppstart av instagram, her vil alt av bilder komme ut som tilhører hvert enkelt blogginnlegg og mer!

Det blir også mye mote, innkjøp og andre duppeditter. Håper du har lyst og følge med meg der også..

Konto instagram: holmberg1010‼️❤ eller du kan søke på jeanettehp🥰

Der ligger det alt nye og flere bilder fra dagens fotoshoot.

Ikveld er det jobb så nå skal jeg rydde litt, spise og slappe av❤

Håper dere har en fin fin dag og igjen tusen takk for alle som leser og titter innom det er sjukt hvor takknemlig jeg blir‼️

Jeg fant en buss idag hvor jeg tok bilder å så kult🤣🥰 syntes hvertfall jeg.

 

klem klem

10 ting jeg hater!! Det er veldig spesielt altså dette her jeg ser jo det.

Hei på dere! Det er alltid noe vi hater er det ikke? her kommer 10 ting jeg hater!🤣

 • jeg hater edderkopper eller småkryp generelt.
 • Hater når folk tygger eller puster 🤣med lyd, merkelig så ikke kom her å pust
 • Hater når jeg rydder også blir det ikke ryddig, jeg sitter jo i grunn bare å glor.
 • Hater å miste kontrollen 
 • Hater å ikke ha nok i kjøleskapet, jepp kjøleskap ocd
 • Hater hvis dorullen er tom å ikke byttet ut 
 • Hater rot og støv
 • Hater når mamma sier hun ikke hater noe, men jo hun hater en ting samme som mitt punkt nr 2.
 • Hater og få hode under vann, da tror jeg at jeg dør 
 • Hater kjøre fort med båt, bil eller annet kjøretøy da er jeg også sikker på at jeg kommer til å dø. 

Så tenk dere det da når meg å mamma er sammen vi må rett og slett holde pusten…🤣🤣

Hva hater dere?? kanskje ikke så mye rat som meg!

 

 

klem til dere å takk som titter innom

Dose 2 eller ingenting!

Hei på dere! jeg var en av dem som fikk denne astrazeneca vaksinen, det skal sies at jeg la mine tvil bak denne her fordi folk blei så dårlige og spes di fra 30 og oppover. Tenkte lenge på dette her men i og med at jeg jobber i helsevesenet så sier det seg selv at man skal jo selvfølgelig ta dette her. Så gjorde jeg det da, tok ikke lang tid føre jeg angret så sjukt på dette her, jeg lå fra samme dagen og ukene etterpå rett ut. Blei skikkelig dårlig å på et tidspunkt så lurte jeg rett og slett på om jeg holdt på å dø!

Kan høres Veldig ille ut og ja det var det, jeg gikk lenge med svimmelhet og blei lissom aldri helt i slag, men prøver fra legen viste ingenting så da roet jeg med ned med det i det minste. Her og nå er jeg meg selv igjen da takk gud. Men så er det dette da med dose 2?! det blir hvertfall uaktuelt med astrazeneca dose 2 heldigvis. Så kom det da at Pfizer skal settes som dose nr 2 på di som har fått dose 1 av astrazeneca. Uff jeg må innrømme at jeg blir bekymra rundt dette, er jo redd for å bli dårlig igjen men jeg tenker jo at jeg har jo ikke noe valg enn å bare hive meg på så jeg blir full vaksinert, så ja da er det ikke lenge til da men jeg håper jo dette vil gå fint!

Så over til dere lesere❤ både nye som gamle, eller ja dere er vel ikke gamle bare etter 4 uker men dere skjønner, hehe.. Tusen tusen takk skal dere ha🥰💯 jeg er så takknemlig, dette her gir meg så mye positivt da det at folk er interessert i det jeg leverer! Det er et enormt nettverk av sjukt gode bloggere så at jeg er så høyt oppe på topplisten her nå jeg kan egentlig ikke tro det..  Dere gjør at jeg får lyst og levere, lyst til og jobbe grundig mellom det jeg legger ut osv.

I morgen skal jeg på ei lita runde og ta bilder så heng med om dere vil se hva resultatet blir.. ⬇️‼️

Kom gjerne med innspill i kommentar feltet!!

Nå blir det middag å kose tid med barna, om ikke vi leses igjen i kveld leses vi i morgen💞

Klem fra meg til dere fine folk der ute🥰

 

Tilbake til år 2020, da oppdaget jeg noe..

Hei og god kveld!

Februar 2020, da kom jeg fra utsiden og inn. Inn i en ny jobb jeg aldri kunne tenkt meg egentlig men jeg ville prøve, kanskje jeg hadde det i meg. Det tok ikke lang tid føre jeg merket at her hører jeg til. Året gikk og jeg blei gradvis mer og mer trygg i mitt arbeid, så bestemte jeg meg for å søke meg inn på skolen å ta videre utdanning innenfor lindrende enhet. Grunnen til det var rett og slett fordi det du skal gi av omsorg, trygghet og ikke minst sørge for at den som ligger for døden har det bra satt i meg som at jeg skulle gjort dette i mange mange år fra tidligere.

Jeg kjente også fort at det å passe på eldre mennesker ga meg så mye glede, nå er det jo en stor forskjell på det med å jobbe på en lindrene enhet enn det er å jobbe på en vanlig institusjon.. Tro meg det gleder meg når jeg vet at folk har det bra, jeg tar aldri meg selv i første rekke uansett, hverken hjemme eller på jobb så er det alltid lettere å hjelpe andre enn seg selv.

Her fant jeg min evne til å klare lære godt nok, jeg er ikke noe skolelys men dette her vil jeg klare nettop fordi jeg er så opptatt av faget, faglig forsvarlighet å alt som hører med i denne jobben. Jeg trodde faktisk ikke at dette var noe for meg men det var det og det har gitt meg så mye, jeg selv personlig har nok også fått et nytt å bedre syn på livet å at det er skjørt ja det er det, lev nå ikke vent å ikke angre på ting du kanskje har gjort eller ikke gjort. Det vil komme en dag du selv sitter å har blitt gammel da er det kjedelig å hele tiden tenke på ting du ikke burde gjort fremfor å tenke på det fine gode liv du egentlig har hatt;)

 

Ta vare på deg selv og di rundt deg❤

Til ettertanke det er alltid en vei for alle, uansett hvordan du velger å leve ditt liv. 

Om du ikke vet hva du vil drive med videre i livet så prøv noe du aldri kunne se for deg, mulighetene er store for at du vil trives med dette. Du vet ikke føre du har prøvd!❤

 

Ha en fin kveld;)

Tips til den beste sminken noensinne!

Reklame | CAIA cosmetics

Hei jeg stikker innom ei lita tur til jeg!

Dere har sikkert prøvd mange sminke merker selv der ute men jeg vil uansett dele min erfaring med det jeg syntes er det beste pr nå:)

For en stund siden bestilte jeg CAIA sin makeup og jeg sverger til dette merke, Nå ha jeg palett med øyenskygge og det er vel den første skyggen som kan blendes godt nok ut og som er fast nok føler jeg i konsistensen. Jeg bruker denne hver dag å den sitter så godt og masse fine farger.

Så er det leppestiftene, di er vel noe av det beste jeg har prøvd av leppestifter, sitter godt å di blir ikke for tørre etter å ha gått med dem en stund, å utvalget av farger er rå bra:) Til dette bruker jeg alltid lipliner denne er også utrolig god..

Vi skal over på foundation, altså her kommer det jeg liker best av alt. På min hudtone bestilte jeg 2N lys med varm undertone trur denne her funker på di fleste med lys hud den er ikke gul den sklir dirkete inn i fargen på min hud hvertfall..

Etter mange år som jeg både har prøvd sminke og ikke minst jobbet med det så er det vel ingenting som kan måles med dette her, sjekk ut CAIA Cosmetics og ikke minst våre alles kjære Eveline Karlsen, På hennes YouTube konto florerer det at gode tips hun er helt Råå på dette her.. 

 

Jeg skal legge ut en sminke video om ikke så lenge jeg bare venter på kamera!!

 

Takk takk som stakk innom:)

Det er så sjukt, blir litt rørt jeg!

Hei folkens! Fy faaaader asså jeg er så glad å så rørt for alle dere som er innom her å leser. Bare fra i går til idag, det her setter jeg så stor pris på fy søren tusen tusen takk!

Dagen idag starter med en god frokost ja egg og bacon blei det, helt nydelig. Så ha jeg en del prosjekter på gang, her inne så bare gled dere..

Så tenker jeg at det er fint å bruke kommentar feltet hvis du lurer på noe eller om du vil jeg skal skrive om noe osv. Jeg får masse epost etter minibloggen så jeg tenker nå at det er greit å bruke siden her. Jeg vil også svare på epost selvfølgelig men det er mye bedre oversikt her da 🙂 

Heter det epost? hehe asså eller er det ikke Mail 🙂 jaja det går vel for det samme! Litt ør er det lov å være nå vel.. Videre idag så skal jeg rett og slett bruke min tid på nye innlegg og bilder. Det ligger mye arbeid bak en blogg bare det og finne god nok overskrift tar tid men jeg digger det 🙂 Og jeg vil gjerne levere godt innhold så da setter jeg igang og jeg ønsker alle nye velkommen og tusen tusen takk for delinger og ikke minst lesere:)

Forresten jeg har lyst å reise på shopping jeg kjøpe nye klær, Vi får se hva som skjer isåfall så tar jeg dere med på alt av innkjøp og hvor jeg handler! 

Bare elsker svart hvitt🖤🤍

 

Venter på noe skikkelig kult som kommer i posten også en av dagene kom jeg på nå!

See you!!

 

Klem fra meg

Trodde aldri det ville gå, Men tro om igjen :)

Hei kjære nye lesere og gamle!

Kjære gud endelig fikk jeg min plass her inne, i sånn ca 4 uker har jeg blogget inne på miniblogg, å her er jeg. Jeg klarte det jo 😅💯

Jeg har så sjukt mye å dele, det til inspirasjon håper jeg.. Det å kunne formidle noe eller skrive bra er jo en kunst og oss er det mange av, mange gode sjukt gode.. Håper dere nye tar en titt på dette jeg alt har lagt ut som følger meg inn her:) Dette vil jeg sette pris på.

Så med dette sier jeg tusen tusen takk til alle som leser både nye som gamle, nå blir det skikkelig! 

 

Nå skal jeg spise og kose meg med barna også forberede neste innlegg med bilder og diverse, det blir masse gode bilder fremover og mye annet Spennede så heng dere på denne reisen her😊

klem fra meg! ❤

Spørsmål fra leser, hva slags produkter til ansikt bruker jeg!

Hei hei i en fort fart føre jobb:))

 

Jeg tar å legger ut produktene jeg bruker hver dag dette er min morgen rutine som kommer her og jeg har en sole klar vinner her, disse produktene er rike på c vitaminer og jeg bar elsker disse:)) Duften av appelsin å banan:) 

Ole henriksen er en dans hudkosmetolog han er sjukt dyktig, jeg har hatt mye med hans produkter og gjøre fra før og jeg kan virkelig si løp og kjøp folkens:) 

Han leverer selvsagt en hel haug av gode produkter som jeg skal ta en runde på senere men her kommer hvertfall min rutine hver morgen:) 

Bruker alltid toner først etter jeg har vasket fjeset mitt, å deretter påfører jeg dette nydelige truth serumet jeg bare sier en ting det er helt fantastisk.

Derreter har vi dagkremen C- rush brightening i hele ansiktet denne gir en nydelig glød og jeg føler jeg ikke trenger sminke meg på en stund når denne er påført:) 

Så har vi tidenes beste øye krem Banana bright eye creme, åh folkens det fins ikke noe bedre hvertfall ikke som jeg har prøvd  :)) 

Er det noe dere burde prøve både på normal hud, kombinert, uren hud eller annet dette er sakene:) 

 

Have fun vi sees:)) I morgen:) 

 

Inneholder reklame

 

Guilty Pleasures!

Hei og god morgen:) 

Først og fremst tusen tusen takk fine lesere for at dere stikker innom det er så hyggelig:)

 

Jeg tenkte kjøre en runde med guilty pleasures, alle har vel det tenker jeg men er det noe du vil si til dine nærmeste eller vil du egentlig holde det for deg selv! Jeg selv tenker både og meeeen vi kjører på..

 1. Når jeg våkner på natta så står jeg opp å spiser, klarer lissom ikke la være..
 2. Ser barne tv når jeg er alene hjemme 
 3. Har alltid sjokolade i lomma, å i undertøys skuffen 
 4. Må ha pepsi max hver dag 
 5. Sover med snus til tider, ja vet det ikke noe sexy meeeen
 6. Har kjøleskap ocd, dere skal få se en dag.. Jeg ser selv at det er sykt, men mangler jeg en ting da må jeg kjøpe det helst med engang. 

Tror det var det faktisk, ikke så ille det egentlig.. 

Idag skal jeg gjøre reint her, å rett og slett slappe helt av. Dagene går så i et til vanlig at jeg benytter sjansen hvis jeg klarer da vel og merke. 

Håper dere har en fin søndag alle sammen 

Spørsmålsrunde fra lesere kommer om ikke lenge så følg med:)) 

Klem til dere..