Helgens spilleliste, og såklart dagens Hotteste antrekk:)

Hei folkens og Gooood Fredag!

Er det ikke deilig med fredag:) Jeg elsker fredag, jeg vasker, henger ut dyner og gjør det strøkent alltid på fredager..

Tenkte legge ut en spilleliste for helgen så kan dere ta denne på øra eller spille høyt til helge vasken kanskje.. Her kommer den:)

  1. fires, med Ina wroldsen
  2. Danse med meg selv, med Morgan sulele
  3. Bara vara med dig, med Kevin boine
  4. Praying to a god-melio remix. med Mr. Probz
  5. Pues, med Sean paul
  6. Polisen med, Ringnes- ronny
  7. Afterski med, soppgirobygget
  8. Too late med, Cash cash
  9. Pam pam pam med, Natti natasha
  10. Jente som deg med, Oliver mathisen.

 

Også må dere ikke glemme stikke innom fredagens podcast av Harm og Hegseth:))

 

Nå er det litt lunsj føre jeg skal jobbe ikveld, blei enkel lunsj idag også.. Håper dere får en awsome helg og tusen tusen takk alle lesere:) 

 

Her er dagens antrekk, Sjukt kul og hot dress fra NA-KD bare elsker den 

 

 

klem klem 

 

Inneholder reklame 

Korona og ettertanke!

Hei og god kveld..

Innimellom så har jeg mye på hjertet å idag var en sånn dag! Jeg tenker når jeg ser smittetallene øker igjen etter regjeringen velger åpne etter påske at, Hvorfor i alle dager kunne vi ikke venta litt til da altså jeg blir gæren snart. og jeg er nok ikke den eneste..

Ikke velg å dra på ting du ikke må, det er lissom en hel verden her som er berørt av dette.. Selvom ting åpner igjen betyr ikke det at pandemien er vekk for den er jo tross alt ikke det. 

Noe i meg sier at hva fader er det som er så viktig med den festen? eller di sammenkomstene? Joda jeg forstår noe å det er den sosiale biten, spes for disse som alt er ensomme fra før eller di med dårlig helsetilstand fra før som det er ekstra ekstremt for. 

Jeg sliter selv jeg asså så ikke misforstå men jeg velger vente nettop fordi at jeg tar hensyn til folk flest og ikke minst min egen familie, jeg kan ikke miste noen å ikke at det må skje pga en fest men hva om? 

Kunne vi ikke bare holdt stengt ei beite til da, uff ja vet alle arbeidsplassene som kanskje har gått tapt og må gå tapt her meeeen hva med alle menneskene som går tapt av dette her å som blir rammet av det.. Alt er egentlig for mye og sette seg inn i, for alt blir ikke 100 prosent korrekt uansett hva å hvordan vi gjør dette her, neste er å få vaksinert alle å det tar også tid, gud hjelpes for en jobb men det blir gjort.. 

Bare ei lita ettertanke, jeg skal ikke være den som smitter noen fordi min uforsiktighet tok over.. fysjameg nei, det er ting man ikke kan noe for også så ikke misforstå men det er faktisk ikke kult å ha smitta hele familien eller hele jobben pga en lita fest eller hva det nå enn er fordi vi bare ville..

 Å en ting til min test var okei så endelig kan jeg på jobb igjen og jeg som jobber så tett på mennesker ser hvor skjørt det kan være så pass på alle sammen:) alt blir snart bra..

Håper alle dere der ute har det fint ikveld, jeg leser så mange fine blogger her som inspirerer meg enormt mye. I helgen starter jeg vlogge kamera så håper dere som alt følger med her følger med videre på dette:) Kan jo hende det blir bra i hvertfall så har jeg en god del ideer på lur, bare håper di blir som jeg tenker..

KLem klem 

Podcast, ro i sjela og lunsj!

Hei og go formiddag eller ja snart ettermiddag:)

 

Dagen min starter med å sende ungene til skolen en i taxi å ei annen på skole bussen:) jeg er fortsatt i karantene så ja hva skal jeg si, det er egentlig litt kjedelig men får gjort litt her da, formen er stigende og okei så alt er bra med det.

Åh jeg bare elsker Harm og Hegseth sin podcast, mens jeg velger og sette meg litt i boblebadet når sola har tittet frem her så har jeg disse 2 på ørene og jeg ler høyt så mange ganger, det er bare å anbefale jeg elsker det:)) 

 

Videre så rydder jeg litt rundt, ordner meg og setter meg ned for litt lunsj, dette her er tidenes beste lunsj forresten.. 

Havregryn

Granola 

Honning 

Blåbær, det er sjukt digg:)) her kan du velge hva du ønsker selv egentlig av det du liker. Enkelt godt å mettende frem til middag.

 

Trur vi skal fyre grillen idag jeg og få inn litt god energi, jeg har vært litt tom disse dagene her jeg blir sliten av å ikke gjøre noe, sliten av å ikke jobbe. Dette har jeg nevnt tidligere jeg har sjukt med energi og er i topp humør når jeg jobber masse masse det er lissom meg det. Men jaja denne karantenen da, den er vel snart over nå venter bare på svar fra en test her.. 

Jeg klager ikke asså livet er herlig å jeg må bare klare kjede meg litt er ikke det å sunt? Jeg har hørt det å det er nok også godt for kroppen å ta det helt piano.. 

Håper dere har en fin fin dag der ute er så gøy å lese deres blogger også og igjen tusen takk for at dere er innom her, å gud jeg savner kommentar felt det er grunn det jeg kunne tenkt meg her… 

 

Klem fra meg sjæl:) 

inneholder reklame for podcast harm og hegseth 

Ting jeg har lært meg!

Hei venner kjente og ukjente 🙂

Ja så satt man her igjen da, jeg er i karantene akkurat nå rett og slett fordi jeg har hatt vond hals å er testet for korona det er nok ikke noe men alltid greit å sjekke uansett. Så får sikkert svar ganske fort nå da!

Jeg har aldri vært veldig selvhøytidelig, det har tatt meg tid eller ja flere år å egentlig bli kjent med hvem jeg er. Det høres kanskje rart ut at jeg i egen person ikke har kjent meg selv så godt. 

Men jo tryggere man blir på egen mestring og ikke minst at man blir eldre og føler mer selvsikkerhet så  har jeg lært at jeg klarer mer enn hva jeg selv tror, sikkert mange som kjenner seg igjen i dette å spesielt vi jenter da. Til tider så har jeg følt at livet er et rot, ikke har jeg hus ikke bil ikke lappen osv. jeg har jo et sted og bo en fin stor leilighet under hos et vennepar, jeg må si at jeg er fornøyd med det. 

Så lett er det ikke å skaffe seg egen bolig eller hva det enn måtte være når enn er alene med 2 barn, men hør nå her jeg kan fikse alt men ting vil ta tid, samme som dere der ute i samme situasjon, det skal mye jobbing til men til slutt vil det gå, å det er på ingen måte noen som kan fortelle meg at det er dårlig og ikke eie noe ennå. 

Jeg har lært så mye på disse årene jeg har levd, etter å ha kommet fra en helt normal familie og en utrolig fin barndom så er jeg overlykkelig for di jeg har som står meg nært, familien min setter jeg høyere enn noe annet. Uten disse ville jeg aldri aldri klart hverken jobb eller utdannelse, Mamma og Pappa er mine 2 klipper i livet også for barna mine det fins ingen der ute som kan måles med di 2.

 

 Å jeg må få nevne min fine gode tante, ikke bare ei tante men også en bestevenn av egen klasse. Er det ei som har lært meg hva selvtillit er samme hva er det vel henne på et helt annet nivå enn noen andre, hun er også en av dem som hjelper meg med alt, samme som mamma og pappa jeg får aldri nei fra noen av dem samme hva det er. Har også ei tante til som er super skjønn å som jeg er så glad i. 

 

En bestemor og en bestefar. Som dere vet så er min bestefar en fin skinnende stjerne der oppe på himmelen, men min bestemor lever og hun er kjernen i familien som jeg kaller henne. Er det noen som jeg kan kalle en dame med stor D er det virkelig henne, helt super og jeg skal love dere det her ute at snakker vi fin barndom så har hvertfall disse 3 søstrene hatt det helt sjukt fint i barndommen med disse fine gode foreldrene. 

 

En lillebror, han er tidenes beste kompis og bror kunne ikke ønsket noe annet. Nå er jeg jo 9 år eldre enn han så her er det jo jeg som har vært hans lille lærer oppigjennom, på bare godt, håper jeg. Som søsken flest har vi kranglet og slåss men det var før i tiden, hehe.. Veldig veldig glad i han.. 

Vi er en god gjeng og det er mange jeg kan nevne, men det jeg har lært av alle disse er kun gode fine ting, lære hva livet er det kommer jo fra min egen mor å far. Så her står jeg stolt som et støkke brød for familien min å alt di har lært meg. Man skal alltid alltid være tilstede for hverandre samme hva, å uansett hva jeg har gått igjennom i livet så har jeg alltid mange hender som strekker seg frem og hjelper meg. 

Den jeg er i dag er den jeg ønsker være resten av livet, tilogmed om 30 år å jeg har drømmer for fremtiden og nr 1 skaffe meg leilighet for meg å kidsa det vile vært enormt stort for meg… 

VI LÆRER SÅ LENGE VI LEVER DERE, jeg har lært så mye fint så mye bra å ikke minst hva familie betyr..

 

 

ha en fin dag videre 

klem fra meg 😉 

 

 

 

makeup og glød:) Beste tips..

Hei og god mandag:)

Inneholder reklame

Idag så tenkte jeg vise mine favoritter innenfor makeup og selvbruning, Først og fremst har jeg brukt masse masse forskjellige typer merker både i sminke og selvbruning. For ikke lenge siden så lanserte Bianca ingrosso sin makeup med merke  CAIA, altså folkens dette er det beste jeg har brukt hittill. Jeg kjøpte meg et palett med øyenskygge, lip liner. leppestift og mascara, om du er lei av sminke som ramler av så er dette sminken du burde prøve den sitter godt og du ser fresh ut hele dagen uten noe form for justeringer.. 

 

 

 

Så er vi over på sselvbruning her er det en soleklar vinner å det er Sophie Elise sin med merke glød:) Jeg bruker den mørke i selvbruning og self drops til fjeset som jeg da blander i serum eller dag kremen min så ligger jeg med det over natta, det smitter ikke over på noen måte og det har en mild duft av Cocos:) Du får en gylden fin farge, dette gjør jeg ca 1 gang i uka og utenom det så bruker jeg hennes lotion som gir gradvis farge. Det er helt nydelig jeg syntes også denne er super bra deilig og bare påsmøre etter en dusj så er man gylden i fargen etter 2 til 4 timer:)) Jeg digger det å spes på denne tiden her føre sommer slår inn for fult.. 

 

Håper dere der ute har en fin fin mandag:) klem 

 

Reklame ikke spons.. 

Jeg er meg, du er deg, vi kan ikke være hverandre!

Hei og god søndag..

Håper dere har det fint der ute, her er alt bare fint.  Det forundrer meg noen ganger dette oppstyret blant unge idag, det er et enormt press på utseende overalt. Jeg selv opplevde vel ikke så mye av akkurat det da jeg var yngre, men at man fikk en følelse av at andre var mye bedre enn meg ja tusenvis av ganger. Hvorfor er det sånn? for hver å en av oss er jo et menneske likedan som sidemann, fins det virkelig noen der ute som er bedre enn deg eller meg? på det å være menneske, nei det tviler jeg på det er kun oss selv som gjør det sånn.. 

 

At det er press som også overkjører oss mennesker. Ja det tror jeg på, både på det psykiske og det fysiske. Det er jo mange diskusjoner rundt dette overalt, men en ting vi alle må huske på det er det at du kan ikke være andre enn deg selv, du kan ikke klare å ta på noen andres sko om di ikke passer deg. Jeg er så for dette her med å være seg selv hele tiden, kle deg i det du selv ønsker for deg ikke gjør noe for noen andre. Jeg veit jo det selv at jeg liker ordne meg, sminke meg osv, men det er for meg fordi jeg ønsker føle meg okei. Så samme hva du kan ikke være noen andre enn deg selv, å om du noensinne vil prøve er det her du kommer til å feile. Vær deg selv alltid for jeg er meg, du er deg å det er nøyaktig sånn det skal være.

Ha en fin dag videre slapp av å legg beina høyt snart er det mandag igjen.

klem til dere:))) 

Mine fine gode venner, Tattoer, og Tenåring:)

God Fredag mine kjære:)

Idag starter dagen med gratulerer med dagen og gaver på senga til junior som blir hele 13 år, asså fy fader jeg har en 13 åring det er sinnsykt. Jeg blir redd for nå blir jeg å eldre, hehe men det er deilig å da. Gutten sendes på skolen med nye klær å capsen på snei og klar for pappa helg, jeg skal jobbe og ordne nye spisestua. 

 

Dette innlegget er relatert til mine gode fine venner der ute som alltid er her samme hva samme når, jeg har ei venninne som jeg har hatt i tja 28 år nå hun er jo en av dem fra barneskolen å vi holder sammen. Tror faktisk ikke vi har krangla en gang oss i mellom men jeg husker godt vi reiv av håret på ei annen venninne, hehe;) Altså der skal vi langt tilbake i tid. K og hennes mann er også faddere til mine 2 og jeg det samme til jenta dems:) jeg er bare så glad i denne lille familien er det noen som betyr mest her så er det di:) 

Så er det en god gjeng her da med resten av dere, skikkelig gode venner både nye som gamle som jeg har fått igjennom jobb blant annet.. Så er jeg jo skikkelig glad i Talla da hun inspirerer meg veldig med sin personlighet og ikke minst sin kunst. Altså hun er verdens søteste menneske, myk og god å tro meg det fins kun en av Talla:)) Dette er sjelen som har begynt å tatovere meg og har tatovert di ferskeste tattoene mine. Jeg tror det er umulig og bli venn med talla uten å ta ei tatt eller 2, hu er sjukt  dyktig i jobben sin det skal sies. Ikke at jeg oppfordrer folk til å tatovere seg for det skal være godt gjennomtenkt, men jeg personlig er en sånn person som digger det og sorry mamma å pappa men det er nok ikke slutt. helt ennå, hehe.. Dette har lissom blitt en del av personligheten min, alt jeg har er tenkt over lenge lenge føre jeg har latt meg tatovere. Så husk det da folkens at dette skal du ha i evig tid. Men det er jæskla kult tenk når min generasjon havner på sykehjem, hehe da tipper jeg det er krise om du ikke har en eneste tatto. 

 

Nei vi snakkes da folkens takk som er innom å leser hver enste dag;) setter stor pris på det å dere er sjukt gode på blogg alle mann..

klem jeanettehp:))) 

 

 

Jeg er sterkere enn noen gang:)

Hei folkens:)) 

Hvis du føler deg nedfor og helt alene, å ikke vet hvor du skal gå så husk at du er sterkere enn som så.. Når du er lei deg, sint eller såra reis deg opp å finn din indre styrke for det ligger masse der som du ikke har hentet frem.

Din verste fiende er nemlig deg selv, ingen kan fortelle deg at du er for svak å ingen kan mene noe om deg som ikke er reelt. Kun du, har ansvar for eget liv. Tøffe tider har alle stått i å om disse tidene har vært skikkelig ille men du har klart hente deg inn igjen vet du hva jeg mener når jeg sier det som ikke dreper deg gjør deg sterkere..

Jeg er så jæskla stolt her jeg står nå, sterkere enn noen gang og det er sjukt deilig og føle seg som sin egen, når man har vært så kjørt så kan det nemlig bli så ille at det kjennes som noen andre styrer kroppen din.. Man er i en slags sjuk verden, det er mange som er det så mitt budskap idag er. Det finnes så mye mer krefter enn du aner så hent dem frem å vær stolt… Å husk du kan se svak ut fra utsiden men du er alltid sterk innenifra..

 

Klem:)) 

Se deg aldri tilbake, bare se rett frem..

Hei og hopp dere:)

Godt planta i sofaen etter jobb det er deilig nå det. er rett og slett mye og gjøre for tiden men idag tenkte jeg skrive litt da. Først og fremst er jeg veldig takknemlig for dere som er inne å leser her hos meg, tusen tusen takk;) 

Det er en ting jeg har lært å det er og ikke se seg tilbake, etter mange år med opp å ned turer så er det godt å endelig kunne se fremover. Alle vil havne i situasjoner igjennom livet som er både vanskelige og ikke kule,  er dette ting du kan glemme så glem di få det bort og vekk.

Jeg har lært mye på reisen helt hitt, føler meg stolt akkurat nå jeg har både vokst på ting å ikke minst blitt eldre.. Syntes det er helt topp å føle seg voksen for det er jeg jo men gud for et ansvar det er å da. Til tider så har jeg følt meg veldig liten og den følelsen der orket jeg ikke mer og den blei også borte da jeg klarte reise meg opp igjen.. Helt nydelig for å si det mildt.

En ting jeg anbefaller dere der ute som evt står in deep shit, tråkk over det kom dere videre for alt kan gjøres noe med:) Det viktigste er å holde hue godt over vann og beina planta trygt nede på jorda. 

 

Har du drømmer i livet så vil du klare det bare kjør på og vinn:))))

ha en fin dag videre:))) 

 

En tatto av verdifull betydning…

Hei alle sammen:)    jeg har jo lovet å komme med et innlegg ang tatoveringen på min høyre arm. Her må jeg puste dypt inn kjenner jeg, å hvor skal jeg starte.

 

 

jo jeg kan starte med at det er min kjære bestefar, å ikke bare var han det han var så mye mer for så mange der ute. En gledesspreder med både sin musikk å ikke minst sitt  gode humør, alltid uansett hva å når ga han varme smil og gode klemmer.

for å starte litt forfra så begynte han på 1950 tallet og spille å synge i danseorkester som hadde navn som. Swingkvartetten, Bellevue band, Roy Ronalds og excelsior band. Ja så vet jeg da at det stoppet litt opp pga hans sceneskrekk i mange år.

 

 

Dette slapp selvsagt opp etterhvert da han fikk sin første platekontrakt i 1996, en eldre mann der altså som fikk et gjennomslag, helt fantastisk spør du meg. Hans utgivelser av plater gikk hurtig etterhverandre å til sammen ga han ut hele 20 album, alle disse hadde tittelen Ronald med nummer på alle. Han gikk under kategorien musikk for godt voksne. åhh så husker jeg så god hans sist plate altså nr 20 som han så fint kalte Ronald 20 og takk for meg. Det gir hvertfall meg en klump i halsen å skrive om akkurat dette her fordi jeg er så stolt…  Jeg fikk også være med på noe av hans arbeid som ligger ute på YouTube.

Han spilte overalt for alle slags mennekser, både gamle som unge vil jeg si, det er ingen som kan si noe på det at låtene hans også blei spilt blandt di litt yngre som også likte sangene hans. Det var ofte at folk kom til meg å sa å igår spilte gutta Eidangerfjorden. Jeg glemmer aldri å det var alltid så gøy å fortelle han dette. Klart man syntes det er gøy. Han fikk også mange priser oppigjennom som var vel fortjent❣

Så jeg tenkte på denne tattoen i mange år nettopp fordi han var så mye mer enn bare Bestefar, å med det kuleste bildet bestemte jeg meg litt føre han døde at nå er tiden inne for å gjøre dette, dessverre rakk jeg aldri vise han det men jeg er ganske sikker på at han hadde likt det veldig godt❣🥰🌺

Jeg var også veldig heldig da jeg fikk synge i hans fantastisk fine begravelse, dette var vel første gang jeg sang foran så mange mennesker, wow tenkte jeg hvordan skal jeg klare, med tårer som presser på å alt var det ikke lett men jeg gjennomførte for han å dette skulle bli min siste hilsen til den fineste i verden..

Jeg håper han ville vært stolt av meg nå da, når jeg drar med meg pappan min rundt og synger låter, i alle slags sjangere, så tusen takk kjære bestefar for alt du lærte meg å ikke minst for det jeg setter høyest mange hundre tusen gode minner.

Han gikk bort den 20-11-2018

 

Kjære Bestefar deg glemmer vi aldri.. ❤

Repost…