1 Mai, øvelse gjør mester og gode tilbakemeldinger:)

Hei kjære lesere:) 

God 1 mai folkens, noe så deilig og henge opp det fine gode norske flagget idag man blir lissom litt stolt.. 

Idag så skal vi,grille noen pølser, spise godis og drikke brus det er obligatorisk på 1 mai.. Jeg bare fant ut av at jeg mangler is.. Jeg er jo så ør i hue å glemmer det meste, når jeg er på butikken så handler jeg ut i fra liste i hue for skriver jeg liste glemmer jeg den hjemme. Merkelige saker, jeg øver og øver på dette her men nei det går lissom ikke helt da.

 

Så er det den her vlogginga da, først å fremst så skal jeg lære Basic redigering osv jeg vil lissom ikke gjøre det helt amatørmessig heller .. Di som kjenner meg vet jo at jeg er litt av ei figur, god humor men også dønn seriøs så jeg tipper det blir en vlogg med litt godt å blanda:) 

Skal foresten fortsette være her inne det er jo en grunn til at jeg er her og det skal jeg komme tilbake til litt seinere:) Faktisk når jeg startet med dette så trodde jeg ikke at jeg kom til å få en eneste leser men jeg får gode tilbakemeldinger fra folk at di syntes det er bra, og at di setter pris på min fullstendige ærlighet om livet generelt. Di som kjenner meg som leser her hver dag sier det er at di hører meg snakke når di leser.. jeg selv leser mye bra å får god inspirasjon av dere her også.. En del av hele dette her er jo å inspirere, være et godt forbilde og være 100 ærlig og naturlig. Jeg er jo meg å det er en 100 prosent naturlig sjel av egen klasse:) 

Vi snakkes litt senere så må dere ha en fin fin 1 mai:)) 

Send meg gjerne en mail hvis det er noe dere tenker jeg kan snakke mer om eller hva som helst: [email protected] 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg